Belastingadvies

 Belastingen ingewikkeld? Voor Elkaar helpt!

Checklist

 

Om de belastingaangifte juist in te vullen, heb ik een aantal gegevens van u nodig. Via onderstaande knop kunt u deze checklist downloaden en eenvoudig bijhouden welke gegevens u heeft verzameld. Vragen over de benodigde gegevens? Neem even contact met mij op, dan help ik u verder!

 

mogelijkheden

Duidelijk belastingadvies voor particulieren

Advies

Iedere situatie is anders. Zo ook die van u. Ik geef u graag advies over het omgaan met belastingen en alles wat erbij komt kijken. Belastingen hoeven niet ingewikkeld te zijn. In een persoonlijk gesprek beantwoord ik graag al uw vragen.

Aangiftes

Door het juist invullen van de belastingaangifte kunt u een grote teruggave krijgen. Het is belangrijk om deze kansen niet te laten liggen. Zeker als u gedurende het afgelopen jaar grote veranderingen heeft meegemaakt – denk hierbij aan een huwelijk of de aankoop van een huis – kan het lastig zijn om de belastingaangifte in te vullen. Ik zorg voor een compleet en juist ingevulde belastingaangifte, zodat u kunt profiteren van alle voordelen.

Volgens de persoonlijke aanpak van Voor Elkaar wordt uw belastingaangifte samen met u ingevuld. Ik vind het namelijk belangrijk dat u begrijpt wat ik doe en waar ik uw gegevens voor gebruik. In de kolom hiernaast kunt u een handige checklist downloaden met daarin alle gegevens die u nodig heeft om de belastingaangifte eenvoudig in te vullen.

  Persoonlijke aanpak

  Heeft u vragen over uw persoonlijke situatie? Neem contact met mij op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing!

  Neem contact op

  info@voorelkaarboekhouding.nl

  +31 (0) 6 46 50 72 47

  Kempenlandstraat 17, 5061 XR Oisterwijk

  Dinsdag - Zondag;

  2 + 11 =