Financieel Advies

Al uw zaken op orde en een financieel zekere toekomst tegemoet.

Meer hulp nodig?

Hiernaast vindt u de belangrijkste elementen van uw persoonlijke administratie waar ik u mee kan helpen. Uiteraard bestaan er nog veel meer onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het oversluiten van abonnementen of het aanvragen van betalingsregelingen. Ik help u graag met alle uitdagingen omtrent uw administratie. Heeft u een vraag of twijfelt u of ik met uw probleem ook kan helpen? Neem dan vooral even contact op, dan kijken we samen verder.

mogelijkheden

Duidelijk financieel advies voor particulieren

Toeslagen

Ik help u graag bij het aanvragen van toeslagen. Er bestaan vier verschillende toeslagen:

  • Het kindgebonden budget
  • Zorgtoeslag
  • Huurtoeslag
  • Kinderopvangtoeslag

Of u recht heeft op een van deze toeslagen is onder andere afhankelijk van uw inkomen en of u een partner en/of kinderen heeft. Samen met u zoek ik uit of u recht heeft op een of meer van deze toeslagen en vraag ik de toeslagen voor u aan.

Administratie

Door alle verschillende instanties, bankrekeningen en facturen kan de administratie al snel rommelig worden. Ik help u bij het verwerken en overzichtelijk maken van uw maandelijke inkomsten en lasten. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat er iedere maand bij komt en weer af gaat. Tevens kan ik u helpen bij het budgetteren van uw inkomsten en uitgaven.

Bezwaarschriften

Bent u het niet eens met een besluit dat is genomen door een instantie? Hier kunt u een bezwaarschrift tegen indienen. Ik kan u helpen bij het opstellen van een correct bezwaarschrift, zodat het besluit zo mogelijk wordt herzien.

Neem contact op

info@voorelkaarboekhouding.nl

+31 (0) 6 46 50 72 47

Kempenlandstraat 17, 5061 XR Oisterwijk

Dinsdag - Zondag;

15 + 5 =